Eberle Rumstermostat Smart Home Serie UTE 3000

EBERLE

  • Smart Home-kompatibel
  • Elegant och kompakt design
  • Enkel installation
  • Avancerad temperaturreglering
  • Energieffektiv
Kategorier: ,

Beskrivning

Upptäck Eberle UTE Serie 3000, den senaste innovationen inom rumstemperaturreglering som kombinerar avancerad teknik med användarvänlighet och smarta funktioner.

Eberle UTE 3000 är perfekt för dig som vill ha en smart och användarvänlig termostat. Den är fullt kompatibel med alla vanliga smarta hemsystem och kan enkelt integreras med appar som Google Home, Apple Home och Amazon Alexa. Med sin stilrena, polarvita design och kompakta 55×55 mm format utan ram smälter den in i vilken inredning som helst. Den smarta dot-matrix LED-displayen ger tydlig visuell feedback och tänds kort när du trycker på en knapp.

Installationen är flexibel och enkel. UTE 3000 kan monteras i en standard 55 mm väggdosa och fungerar även utan WiFi-anslutning. Den är förinställd för vattenbaserade värmesystem, vilket gör den redo att användas direkt.

Termostaten är fullpackad med avancerade funktioner som en programmerbar klockfunktion som enkelt kan ställas in via en smart hem-app för schemaläggning. Den har även frostskydd för att förhindra frysskador, och temperaturinställningarna kan begränsas för att maximera energieffektiviteten. UTE 3000 skyddar dina ventiler och system med sin ventilsäkringsfunktion och erbjuder två olika styrmetoder, PWM eller 2-punkts, beroende på ditt system.

Den flexibla omkopplingen mellan värme och kylning gör det möjligt att anpassa termostaten efter dina behov.

 

 

Teknisk Information

Användning

Uppvärmning och kylning

Spänning

230V AC 50/60 Hz

Färg

Aktiv vit (liknande RAL 9016)

Temperaturvariation

5-30°C

Datablad (PDF)

Datablad

Video

 

 

Bilder